Tala Fou

Iloiloga i le tulaga o maketi o loʻo i ai nei ma faʻamoemoega o atinaʻe o faletusi a Saina i le 2019 E faʻatatauina o le maketi o le a faʻatupulaia e sili atu i le 24 piliona i le 2024.

Lipoti au'ili'ili i mana'oga o maketi ma fuafuaga o fuafuaga fa'afaigaluega a le faletusi a Saina mai le 2022 i le 2027.
1, Ua ulufale le alamanuia tusi tusi a Saina i se vaitaimi o atinae tumau
Mai le 2013 i le 2018, o le faletusi faletusi i Saina na ulufale atu i se vaitau o le atinaʻeina tumau ona o le paʻu o le numera o tamaiti aʻoga i le aʻoga, ofisa leai ni pepa ma isi mea.E tusa ai ma faʻamaumauga a le IBIS, i le 2018, o tupe maua pisinisi a le fale gaosi oloa gaosi oloa i Saina na oʻo atu i le 17 piliona US tala, o se faʻaopoopoga o le 4.0% i le 2017.

Mai le 2013 i le 2018, o le faʻaaogaina e le tagata taʻitasi o tusi tusi i Saina na faʻatupulaia i lea tausaga ma lea tausaga.I le 2018, o le faʻaaogaina e tagata taʻitasi o tusi tusi i Saina na oʻo i le US $ 15.8, e tusa ma le 100 yuan.

fou3 (2)
fou3 (3)

2, I le 2018, o le maketi sea o pepa pepa i Saina sili atu i le 40%
E ala i oloa, o oloa a le faletusi a Saina e tele lava ina aofia ai tusi tusitusi e pei o peni polo, pulumu, penitala, vaitusi, pepa tusi ma mea e a'oa'o atu ai.

fou3 (4)
fou3 (5)

I le 2018, i totonu o vaega maketi o faletusi faletusi i Saina, o le maketi maketi o pepa pepa e fai si maualuga, e tusa ma le 44% o le aofaʻi o maketi o faletusi i Saina, sosoo ai ma le tusitusi tusi, e tusa ma le 32%, aʻoaʻoga. sapalai ma vaitusi fa'amauina mo le 12% ma le 1%.

3、O luga ole laina telefoni o lo'o avea pea ma fa'atauga autu o faletusi faletusi i Saina
Mai le va'aiga o le fa'atauga fa'atau, o le fa'atauga o faletusi faletusi i Saina e mafai ona vaevaeina i fa'atau sa'o ma tufatufa.Faiga fa'atau sa'o e fa'atatau i le fa'atau sa'o o atina'e e ala i fa'atauga fa'atatau, faleoloa tu'usa'o, e-fefa'ataua'iga, ma isi. I totonu o Saina, e tele lava ina fa'aalia i le fa'atau atu o oloa i lala sooupu a le malo, pisinisi tetele ma isi tagata fa'atau tetele;O le faiga fa'asoa e fa'atatau i pisinisi e fa'atau atu oloa i fa'atauga fa'atau e ala i tufatufa, ma fa'ai'u fa'atau atu fa'atauva'a oloa i tagata fa'atau.E le fa'asaga sa'o pisinisi ma tagata fa'atau.O le tufatufaina atu o se faʻataʻitaʻiga masani faʻatau i le faletusi faletusi i Saina i le taimi nei.

fou3 (6)

Mai le va'aiga o auala fa'atau, o auala fa'atauga autu a le faletusi a Saina e mafai ona vaevaeina i fa'atauga i luga ole laiga ma fa'atauga tuusao.O auala fa'atau i luga ole laiga e aofia ai fa'atauga i luga ole laiga ma fa'atauga ile fale;O auala fa'atau atu i luga ole laiga e masani ona aofia ai fa'atau oloa, fa'atau oloa fa'apolofesa o tusi tusi ma sapalai o ofisa, ma fa'atau oloa lautele.E mafai ona vaevaeina fa'atau oloa i fa'atau oloa fa'aonaponei ma fa'atau oloa masani.O fa'atau oloa fa'aonaponei e fa'atatau i hypermarkets, supamaketi, ma isi. O fa'atau oloa fa'aonaponei e fa'alagolago tele i faleoloa mo fa'atauga.

fou3 (7)

Pe a faatusatusa i le tulaga o suiga vave i le ala ala ma le saoasaoa o le faateleina o le vaega o luga o le initoneti i isi oloa faatau i tausaga talu ai nei, o le vaega o pa'u ma palasitika alalaupapa i Saina alamanuia tusi tusi ua suia teisi.E tusa ai ma fuainumera Euromonitor, i le 2018, paʻu ma palasitika faʻatau oloa faʻatau atu i le faletusi a Saina e tusa ma le 86% ma faʻatau i luga ole laiga e tusa ma le 14%.E tusa ai ma le tulaga o loʻo i ai nei, o le auala tuusao masani o loʻo avea pea ma auala autu faʻatau atu a le faletusi i Saina.

fou3 (9)

Faatasi ai ma auala faʻatau e le tuusao a le faletusi i Saina, o auala autu o faʻatauga o faleoloa faʻatau oloa ma faletusi faʻapolofesa ma mea faigaluega ofisa faleoloa faʻatau.O le aufaioloa lautele o loʻo faʻaaogaina faleoloa e avea ma auala autu faʻatau atu mo se vaega laʻititi, e tusa ma le 3.7%.I le fa'asoasoaina o faleoloa, o faleoloa fa'aonaponei e tusa ma le 36.5% o le aofa'i o fa'atauga tuusa'o a Saina, ae o faleoloa masani e 13.9%.

fou3 (8)

I le fa'atauga i luga ole laiga o faletusi tusi i Saina, o fa'atauga i luga ole laiga e 93% ma fa'atauga a aiga e na'o le 7%.

fou3 (10)

4、O loʻo faʻatatauina o le tele o maketi o faletusi a Saina e sili atu i le 24 piliona tala i le 2024.
E tusa ai ma suʻesuʻega faʻamoemoe, o laina tuusao o le a avea pea ma auala autu o faʻatauga a le faletusi a Saina i nai tausaga o lumanaʻi.Faatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻaleleia atili o oloa gaosi oloa a Saina ma faʻaleleia malie le faʻaaogaina, o le a faasolosolo malie le faʻatupulaia o le maketi o faletusi a Saina.E fa'atatau e o'o atu i le 2024, o le a sili atu i le 24 piliona tala le aofa'i o maketi o faletusi a Saina.

fou3 (1)

Ina ia faʻafeiloaʻi le faʻamalieina o loʻo faʻamoemoeina e le au faʻatau, o loʻo i ai la matou auvaa malosi e ofoina atu la matou lagolago sili ona lelei e aofia ai le maketiina, tupe maua, Matou te faʻafeiloaia se avanoa e fai pisinisi faʻatasi ma oe ma faʻamoemoe e maua le fiafia i le faʻapipiʻiina o isi vaega o a matou mea.
O la matou kamupani o loʻo tausisia le manatu o le pulega o le "tausia mea fou, tulituliloa lelei".I luga o le faʻavae o le faʻamautinoaina o le lelei o oloa o loʻo i ai nei ma fofo, matou te faʻaauau pea ona faʻamalosia ma faʻalauteleina le atinaʻeina o oloa.O la matou kamupani e faʻamalosia le faʻafouina e faʻaleleia ai le atinaʻeina gafataulimaina o atinaʻe, ma avea ai i matou ma tagata faʻatau oloa maualuga.


Taimi meli: Tes-08-2022